testul GI-MAP+ Zonulin testul GI-MAP+ Zonulin

Dacă ați auzit vreodată că intestinul este ca al doilea creier, atunci probabil știți că sănătatea noastră intestinală are un impact asupra stării noastre generale de sănătate.

Dovezile stiintifice au arătat că microbiomul intestinal este responsabil de imunitatea și buna funcționare a organismului!

Evaluarea sănătății gastrointestinale cu instrumentele adecvate poate ajuta atât medicii, specialiștii în medicina integrativă, nutritioniștii și dieteticienii clinici să ajungă la cauza principală a celor mai multe afecțiuni complexe.

Testul de microbiotă GI-MAP+ Zonulin este un test de ultimă generație, inovator, cu o ridicată aplicabilitate clinică.

Acest test analizează ADN-ul microbiotei gastrointestinale: organismele patogene precum markeri imunitari și digestivi; bacterii si agenți patogeni oportuniști, ciuperci, viruși și paraziți, dar și organismele benefice (adică bacteriile bune).

Fiecare persoană poate beneficia de o evaluare a sănătății intestinale cu testul GI-MAP+Zonulin!

Acest test ”privește” în interiorul nostru pentru a descoperi cu precizie ce nu funcționează bine. Mai exact analizează microbiomul pentru a identifica “probleme” ascunse în organism.

Testul GI-MAP+Zonulin analizează sănătatea sistemului digestiv, inclusiv comunitățile microbiene prezente în tractului gastrointestinal, funcția imunitară, inflamația, digestia, reactivitatea la gliadină (gluten), permeabilitatea intestinală și functia metabolică a microbiomului intestinal.

Testul oferă medicilor, specialiștilor în medicină funcțională și integrativă, dieteticienti si nutritionisti clinicieni rezultate cu o sensibilitate și specificitate superioară, ce îi ajută să gestioneze afectiunile fiecarui pacient si sa recomande protocoale de tratament personalizate care abordează cauza (cauzele) care stau la baza simptomelor pacienților.


Preț test GI-MAP+ Zonulin: 3050 RON

Beneficiile pentru pacienți:

Procedură de prelevare și trimiterea probei

Pentru detalii sau comandă test, sunați la numarul de telefon tel 0219989 - Clinicile Medicale și Laboratoarele LOTUS-MED, București. 

Plata testului se poate face cu cardul, transfer bancar către LOTUS-MED SRL.

După confirmarea plății kiturile se livrează în toată țara în maxim 24- 48 ore. În București testul se poate achiziționa și în locațiile Clinicilor Medicale LOTUS-MED
str Dornei nr 79-81, sector 1; str Tunari nr 44, sector 2, București. 

Primiți de la LOTUS-MED pe email un awb de transport.

Proba se poate trimite de luni până miercuri.

Kiturile sunt prevăzute special pentru transportul internațional cu tot ce este necesar pentru prelevarea la domiciliu.

Pentru pacienții din țară după prelevarea probei un curier va ridica proba de la domiciliul dvs. pentru trimiterea către laboratorul  din US. 

Pentru pacienții din București proba trebuie adusă într-una din locațiile LOTUS-MED: str Dornei nr 79-81, sector 1; str Tunari nr 44, sector 2, București.

Testul GI-MAP +Zonulin este dezvoltat de către Diagnostic Solutions Laboratory, din Statele Unite ale Americii.

Din preocupare constantă pentru inovație, LOTUS-MED a parteneriat cu Diagnostic Solutions Laboratory, pentru a aduce pacienților din România inovație pentru a-și obtine sănătatea echilibrată.

Eșantionul examinat este o probă de scaun (materii fecale), întru-un recipent închis și etichetat adecvat.

PROBA se prelevează acasă, cu ajutorul unui kit de recoltare.

Detalii despre prelevare aici

Urmați instrucțiunile din interiorul kitului pas cu pas.

Pentru a primi un rezultat corect este OBLIGATORIU să completați corect și complet toate informațiile solicitate pe etichete și pe formularul de recoltare.

Proba se prelucreaza în US la Laboratorul Diagnostic Solutions Laboratory prin intermediul LOTUS-MED - partener și distribuitor autorizat pe întreg teritoriul României.

Rezultatele testului precum si raportul complet de recomandări personalizate le veți primi în aproximativ 21 de zile.  

De asemenea, vă puteți alege un specialist în modularea microbiotei intestinale din lista de clinici partenere LOTUS-MED pentru interpretare test GI-MAP+Zonulin și să vă programați la o consultație (sesiune de evaluare) fizic sau online.

Rezultatele testului GI-MAP+Zonulin contribuie semnificativ la stabilirea CAUZELOR și la configurarea unui tratament PERSONALIZAT.


Întrebări frecvente

GI-MAP+Zonulin este un instrument extrem de valoros în înțelegerea nevoilor dumneavoastră personale de sănătate. Testul este important în diagnosticarea unor boli specifice în anumite cazuri; adevărata sa valoare provine din ceea ce ne poate spune despre sănătatea noastră generală. Sistemul digestiv joacă un rol foarte important în bunăstarea generală, unul pe care medicina abia începe să-l înțeleagă.

Cercetările științifice arată că sănătatea intestinului este cheia în menținerea unei funcții imunitare, hormonale, neurologice, endocrine și metabolice adecvate. Evaluarea sănătății intestinale este adesea esențială pentru a descoperi cauza principală a simptomelor cronice. Testul GI-MAP +Zonulin oferă prin complexitatea lui informații foarte utile pentru a găsi cauza principală a simptomelor. Este important să consultati  specialisti in modularea microbiotei intestinale care vă pot interpretata cu exactitate  testul și să va recomande un plan de tratament personalizat.